Τρόποι Αποστολής

(Ενημέρωση Lockdown: Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών για τις περιοχές που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας)

 

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημά μας (Βύρωνος 12, Λαμία):

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.
Μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, επιλέγοντας:

  • Τρόπος πληρωμής: “Πληρωμή στο κατάστημα”
  • Τρόπος αποστολής: “Παραλαβή από το κατάστημα”

Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του κάτωθι ωραρίου:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 09:00-14:00
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00-14:00 και 17:30-20:00

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται, εκτός της περίπτωσης που η παραγγελία έχει προεξοφληθεί.

Ενημέρωση λόγω των νέων μέτρων “click away” και “click inside”:

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ορίσουμε την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
Έπειτα, θα σας στείλουμε SMS ή e-mail στο οποίο θα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε.
Τέλος, θα πρέπει να στείλετε κενό SMS στο 13032 και μπορείτε πλέον να μας επισκεφτείτε (δίνεται περιθώριο 3 ωρών στον πελάτη για να πραγματοποιήσει τις αγορές του).

 

Για παραγγελίες Ελλάδας:

Για παραγγελίες έως 40 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι €3,00.*
Για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.*

Τα προϊόντα παραδίδονται με την εταιρεία ACS Courier στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας για Ελλάδα είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες και αναλόγως την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη χαρακτηρίζεται ως “Δυσπρόσιτος Προορισμός” από την εταιρεία κούριερ, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες
Μπορείτε να ελέγξετε αν ένας προορισμός χαρακτηρίζεται ως “Δυσπρόσιτος Προορισμός”, κάνοντας κλικ εδώ και εισάγοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.

*Για παραγγελίες προς περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “Δυσπρόσιτοι Προορισμοί”, οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για την παραλαβή από το πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS Courier.
Διαφορετικά, για αποστολή της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη, τα έξοδα αποστολής είναι 8,50€.

Το maisonkids.gr δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα.
Όσες παραγγελίες τοποθετούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου έως την Κυριακή, θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα.

 

Για παραγγελίες Κύπρου:

Για παραγγελίες έως 100 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι €10,00.*
Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.*

Τα προϊόντα παραδίδονται με την εταιρεία ACS Courier ή συνεργαζόμενων εταιρειών/αντιπροσώπων τους, στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας για Κύπρο είναι 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης του πλωτού μέσου και αναλόγως την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη χαρακτηρίζεται ως “Δυσπρόσιτος Προορισμός” από την εταιρεία κούριερ, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 5 έως 12 εργάσιμες ημέρες
Μπορείτε να ελέγξετε αν ένας προορισμός χαρακτηρίζεται ως “Δυσπρόσιτος Προορισμός”, κάνοντας κλικ εδώ και εισάγοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.

*Για παραγγελίες προς περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “Δυσπρόσιτοι Προορισμοί”, οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για την παραλαβή από το πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS Courier ή των συνεργαζόμενων εταιρειών/αντιπροσώπων τους.
Διαφορετικά, για αποστολή της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη, τα έξοδα αποστολής είναι 20,00€.

(η αναχώρηση των αποστολών από την Ελλάδα πραγματοποιείται μία έως δύο φορές την εβδομάδα)

Το maisonkids.gr δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα.
Όσες παραγγελίες τοποθετούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου έως την Κυριακή, θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα.

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου:

Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μέσω επικοινωνίας στο e-mail info@maisonkids.gr ή/και τηλεφωνικά στα +302231037234 / +306989767303 /+306944393609 / +306977435727.


Maison Kids – ΚΟΡΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βύρωνος 12, Λαμία, Τ.Κ. 35132
Τηλ.: 22310 37234

ΑΦΜ: 029794073
ΔΟΥ: Α’ ΛΑΜΙΑΣ
ΓΕΜΗ: 22840554000

ΚΥΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΩ
Τηλέφωνο: +30 22310 37234
Email: info@maisonkids.gr
Διεύθυνση: Βύρωνος 12, Λαμία